Advisoryboard


Advisory boardet støtter LandSkaberne i forhold til konceptudvikling, den socialøkonomiske bæredygtighed og er inspirator i forhold til eksempler på initiativer i ind- og udland.

Ia Brix Ohmann - Facilitator og social entreprenørIa Brix Ohmann

Facilitator og social entreprenør
OVERLAP.DK

Ia Brix Ohmann grundlagde i 2015 virksomheden OVERLAP.DK, som arbejder med at udvikle kreative løsninger, der engagerer mennesker og skaber resultater via social innovation, frivillige fællesskaber og grafisk facilitering. Ia er en erfaren facilitator og social entreprenør, og blev oprindeligt uddannet i USA som antropolog og har sidenhen taget en Master i Socialt Entreprenørskab. Hun har arbejdet som leder og projektleder i frivillige foreninger i mere end 25 år.

”Som innovator brænder jeg for at facilitere kreative processer, der kan gøre verdenen til et mere generøst sted. Jeg faciliterer, underviser og skriver om følgende temaer: Innovation, Visuel facilitering, Civilsamfundet”

Kristian Enemark - ForretningsudviklerKristian Enemark

Forretningsudvikler

”Hjælper iværksættere og virksomheder med social, miljømæssig og økonomisk vækst.
Jeg er en nysgerrig og kreativ Cand. Soc. Fra Handelshøjskolen i København med interesse for forretningsudvikling, innovation og bæredygtighed. Med kompetence inden for ideageneration, design, undervisning, kommunikation og kulturforståelse har mit faglige område mange forskellige aspekter.”

Dorthe Pedersen - CYKLING UDEN ALDERDorthe Pedersen

Stifter
CYKLING UDEN ALDER

Dorthe er læreruddannet og har en Master i Socialt Entreprenørskab. Dorthe har arbejdet i mange år i snitfladerne mellem civilsamfund og kommune, som brobygningskonsulent i Københavns Kommune og civilsamfundsrådgiver i Mellemfolkeligt Samvirke. Medstifter af Cykling uden Alder i 2012 – et koncept, som har spredt globalt.

Lucas Nielsen - Administrations- og udviklingsleder Fritidsakademiet – FRAKLucas Nielsen

Administrations- og udviklingsleder
Fritidsakademiet – FRAK

  • Økonomisk overblik og administrationsopgaver
  • Evaluering, dokumentation og kommunikation
  • Udviklingsopgaver: fundraising, partnerskaber, nye produkter, organisationsudvikling m.m.